Saturday, November 29, 2008

"Lasati mortii sa-si ingroape mortii ! "

Motto:
" Cel asupra caruia rasul prostesc al unor oameni spiritual limitati mai face astazi vreo impresie,acela nu valoreaza el insusi nimic. "
Abd-ru-shin


Ce ii face pe unii oameni sa nege posibilitatea existentei unui Creator si a continuarii vietii constiente dupa moarte ?

Teama presimtita in interior , teama fata de ceea ce ei presimt ca intr-adevar ii asteapta dupa moarte, daca viata lor va continua dincolo de mormant.Ei presimt ca nu ar fi nicidecum ceva placut pentru ei .Ei presimt intr-adevar pentru ca spiritul lor le transmite mesaje de avertizare cu ajutorul carora sa se trezeasca din inchipuirea ca pot trai nepedepsiti pe pamant in modul cel mai egoist cu putinta, preocupati sa-si satisfaca numai propriile dorinte, fara sa tina cont si de binele semenilor.

Niciodata ,nimeni!Ascultati bine!Niciunul dintre cei care cauta sa-si propage ideile ateiste,cat timp face acest lucru nu poate fi un om caruia ii pasa intr-adevar de binele intregii omeniri.E usor de observat ca intotdeauna cei care propaga idei ateiste sunt doar acele persoane care sunt preocupate sa se satisfaca intotdeauna doar pe ele insele si dorintele lor proprii.Iar nelinistea pe care o presimt acesti oameni in ei si pe care spiritul lor le-o transmite pentru a-i influenta spre schimbarea comportamentului lor gresit , cauta sa o potoleasca incercand si cautand sa convinga si pe altii de ceea ce ei cred,de fapt de ceea ce ei isi doresc .Asadar cauta adepti ai presupunerilor lor,presupuneri care nu sunt altceva decat dorinte ascunse pe care le hranesc in ei si pe care le dezvaluie privirii tuturor prin expunerea ideilor ateiste.
Ei cauta mereu motive prin care sa arate ca nu e posibila continuarea vietii dupa moarte.Dar bineinteles nu gasesc nici macar o singura dovada obiectiva.
Insa in schimb trec cu ignoranta si neincredere fata de marturiile celor ce au fost in moarte clinica si care sunt reintorsi la viata pamanteasca.Isi arata neincrederea fata de relatarile acestor oameni care s-au intors intr-adevar din moarte si care ne marturisesc despre ceea ce au trait in timpul mortii clinice.Asadar vorba " Nimeni nu s-a intors din moarte ca sa ne spuna cum este " este o minciuna.Si nu ar mai trebui folosita de nimeni care se asteapta sa fie luat intr-adevar in serios.
In acest context ,iata un extras din " In Lumina Adevarului,Mesajul Graalului " de Abd-ru-shin:
" Insa cel care este surd spiritual ,ca atat de multi ,are numai rasul stupid al lipsei de intelegere care vrea sa para cunoscator , in realitate insa vesteste numai superficialitate usuratica , ce este echivalenta cu cea mai mare limitare. Cel asupra caruia rasul prostesc al unor oameni spiritual limitati mai face astazi vreo impresie,acela nu valoreaza el insusi nimic. Aici se potriveste cuvantul lui Christos : " Lasati mortii sa-si ingroape mortii! " Caci cel care este spiritual surd si orb,este considerat ca fiind mort spiritual ! "

No comments: