Monday, April 04, 2011

Si daca intalnind un om adevarat....

http://sa-traiesc-o-poveste.blogspot.com/
 Si daca intalnind un om adevarat dorul dupa ceea ce este nobil si frumos dinauntrul nostru s-ar aprinde mai puternic...
  Aceasta postare este dedicata tuturor romanilor pe care atunci cand ii aud vorbind ma emotioneaza rezonanta aproape a fiecarui cuvant pe care ei il spun. Unul dintre acesti oameni care fac efect atat de placut asupra mea este Moise Guran.
   Daca un sfert dintre romani ar avea atata smerenie sufleteasca, adica omenie adevarata, cata are acest Moise Guran, n as mai dori sa plec sa locuiesc in alta tara. Ba chiar m as intoarce si dintr-un mic colt de Paradis, daca asa ceva  mai este azi de gasit pe Pamant. M as intoarce...si inca bucuros pentru ca a cunoaste asemenea oameni inseamna in sine un strop de adevarata fericire. Cu asa oameni langa mine nu m as teme de nimic si de nimeni... Cu ei aproape, sa ma tem de ceva ar fi o absurditate si o rusine! Dar oricum este o rusine frica in sine. Chiar si pt o femeie este gresit sa lase sa se nasca in ea teama. Cu atat mai mult frica este gresita pentru un barbat...
  Concluzie: Am vazut ca exista si romani demni de a fi respectati si pe care sunt mandru sa ii am drept compatrioti! Cu astfel de oameni in jur sa tot traiesc... Si sa tot zic strainilor: Stiti, eu sunt roman!..




Moise Guran: "La România în Direct vom vorbi despre absolut toate temele"

marime text-+
Moise Guran a acceptat propunerea Europa FM de a realiza, de luni până vineri de la 13:30 la 14:00, emisiunea "România în direct". Acesta i-a povestit lui Toader Păun cum a primit vestea şi ce înseamnă pentru el Europa FM.
"Europa FM este un radio cu care eu mă potrivesc foarte bine. Este un radio pentru oameni seriosi, oameni interesaţi de lucruri importante. A fost o onoare pentru mine când conducerea postului mi-a propus să fac această emisiune importantă", a povestit Moise Guran.
Moise Guran a vorbit şi despre emisiunea pe care o va modera incepand de luni, 28 martie, pe care o consideră un forum în care contează opiniile oamenilor care au astfel posibilitatea să se exprime.
"În România sunt foarte puţine astfel de tribune în care oamenii obişnuiţi pot spune ceea ce gândesc şi acesta este conceptul emisiunii. Emisiunea va fi un dialog, unde ne vom asculta unii pe alţii, comunicăm, ţinem cont de ideile celorlalţi... La România în Direct vom vorbi despre absolut toate temele, din toate domeniile de activitate, care îi interesează într-o anumită zi. Nu există limite, vom vorbi despre societate, teme sociale şi politice", a adăugat Moise Guran.

No comments: