Friday, May 20, 2011

Griji inutile

Griji inutile 

Reflectii asupra mea insumi:

    De ce te îngrijorezi pentru salvarea spirituală a aproapelui tău când tu însuţi stai atât de departe de calea adevărată care te poate duce în sus? De ce te opreşti să te îngrijorezi pentru alţii în ce priveşte salvarea spirituală? Pentru că tu însuţi nu te îngrijorezi pentru propria ta salvare si mai exact tu însuţi nu te îngrijeşti de propria ta salvare. Dacă ai face acest lucru, atunci ai transmite în jurul tău imboldul ca şi ceilalţi să se trezească şi să se îngrijească de ceea ce sufletul lor are neapărată nevoie.
    De ce te îngrijorezi pentru mântuirea celor din jurul tău cât timp ai nevoie tu însuţi să lupţi pentru salvarea ta? Îngrijorează-te pentru tine şi îngrijeşte-te de răspunderea care îţi revine ţie. Căci tu, nu poţi răspunde de ceea ce fac alţii, nici măcar cei de lângă tine, dar vei răspunde sigur de ceea ce faci sau laşi nefăcut.
    Nu-ţi pierde timpul cu griji inutile! În felul ăsta nu vei putea să te îngrijeşti de tine!
    
    E noapte, adâncă noapte, azi pe Pământ… Chiar şi în timpul zilei când soarele e sus pe cer… noaptea spirituală rămâne… Dar adu tu un pic de lumină în această lume, îngrijindu-te pe tine şi spiritul din tine! El care este adevăratul tău “eu“!

No comments: