Sunday, April 22, 2012

Medicina de urgenta




    Medicii din vocatie actioneaza in numele Iubirii. Ei sunt instrumente ale vindecarii, dar nu ei vindeca bolile.
    Cel Care vindeca este Dumnezeu! De la El vine Forta de vindecare ce infaptuieste miracole. Prin atitudinea corecta, omul se deschide in interior acestei Forte care vine de Sus. Numai Iubirea Lui Dumnezeu vindeca toate bolile!
    Nu exista boli care nu se vindeca, exista bolnavi de nevindecat.
    De asemenea, exista boli ale sufletului si boli ale corpului. Cele mai grave sunt cele care ameninta viata!
    Medicina de urgenta se ocupa de pacientii aflati in pericol vital. Iar cand e vorba de viata si de moarte, medicul nu are voie sa greseasca. De fapt, medicul nu are voie sa greseasca niciodata!
    Fiecare medic isi pune cunoasterea in slujba vietii. El este responsabil pentru fiecare act medical, in primul rand in fata Justitiei Divine, apoi in fata justitiei pamantesti.Cel care practica medicina stie ca e un domeniu in care greselile costa vieti. In medicina de urgenta fiecare clipa conteaza! Medicul are nevoie de calm si sange rece, de prezenta de spirit! Caci viata e sacra!
    Dar exista urgente ale corpului si urgente ale sufletului. Si exista o ramura a medicinii pe care fiecare om trebuie s-o practice neintarziat si fara greseala...medicina de urgenta spirituala!
    Ce trateaza ea? Singura boala fara de leac, mai bine zis fara leac dinafara. Cea mai grava boala a omului, care necesita interventie medicala de urgenta si masuri radicale. Care pune in pericol intreaga sa existenta, nu doar actuala sa viata pamanteasca.
    O intalnim peste tot, majoritatea oamenilor sufera de ea. Este raul care prolifereaza pretutindeni, nebagat in seama, care il face pe fiecare om bolnav sa putrezeasca la suflet, sa piara in mod jalnic in el insusi. Caci nevindecata la timp, aceasta boala duce la moartea spirituala, cel mai groaznic lucru care i se poate intampla fiintei umane.
    Nici un om n-o poate vindeca la altul, ci numai la el insusi.
    Cum poate sa faca acest lucru? Cu ajutorul Lui Dumnezeu!
    Absorbind in spirit Cuvantul Viu, care e singura hrana, singura bautura, singurul leac cu adevarat intaritor care vindeca aceasta boala. Caci omul se poate vindeca de ea doar cand absoarbe in spirit Cuvantul Viu, cand Il aduce la viata in el insusi.
    Dumnezeu i-a dat Cuvantul. Este datoria omului sa-L primeasca!
    Cel care nu este dispus s-o faca, moare pe dinauntrul lui, caci atitudinea gresita este incurabila!


        ( Alina Rus )

No comments: