Thursday, April 09, 2009

Mereu înainte!... Mereu mai departe!...

Uneori opreşte-te şi multumeşte pentru binele care ţi se întâmplă! Mulţumeşte pentru toate lucrurile care sunt permise să ţi se întâmple.
Da! Multumeşte pentru tot ceea ce îţi este dat, chiar dacă multe din acestea înseamnă pentru tine suferinţă. Cum să ne maturizăm dacă nu prin suferinţă, atunci când din vina noastră aceasta trebuie să vină peste noi? Mulţumeşte! Să mulţumeşti! Şi să nu uiţi niciodată că scopul vieţii orişicui este bucuria de a exista pe lume şi de a trăi fericit şi fără nici un fel de suferinţă.
Şi atunci de ce suferim? De ce suferim pe Pământ?
Pentru că stăm departe sufleteşte de Cel Căruia ar trebui să-I multumim prin tot ce facem!
De aceea, lasă ca legătura ta cu El să se întărească. Aceasta se întâmplă atunci când avem o gândire curată şi o voinţă fermă spre îndreptarea comportamentului nostru în bine!
Dacă vrei să fii fericit şi să nu mai suferi din propria ta vină, acordă atenţie permanentă purităţii gândurilor tale... Fă-le să fie curate pe cât îţi stă ţie în putere!
Fii atent mereu la ce trăieşti în tine...şi vină după vină din cele din trecut, se vor desprinde de tine! Apropiindu-te tot mai mult de fericire... Fericirea de a recunoaşte că tu nu ai fost singur niciodată oricât de mult rău peste tine ar fi venit! Fericirea de a-L recunoaşte şi de a-L înţelege pe Cel Care ţi-a permis să exişti conştient!
Tu nu eşti niciodată singur... Doar că tu eşti, de multe ori, cel orb care nu vede sau nu vrea să vadă… că totul are cu adevărat un sens!
Nu uita să iubeşti...Să iubeşti...
Iar dacă ţi se întâmplă să te împiedici şi să cazi, aşa cum se poate întâmpla orişicui învaţă mersul pe drumul cel bun, dar strâmt, nu înainta târându-te! Tu ridică-te de fiecare dată pe picioarele tale şi... mergi înainte! Mereu înainte!... Mereu mai departe!...

No comments: