Thursday, August 07, 2008

Despartirile fara cale de intoarcere

Despartirile care nu lasa cale de intoarcere...
Fac parte din viata,si ne ajuta sa pretuim mai mult viata!
Nu credeti?
Si apoi , oare acolo sus nu avem toti acelasi punct de legatura ,nu provenim noi din acelasi Izvor de Viata,care e unic pentru noi toti. Nu este oare Cel Etern sursa a tot ce e viu? Prin ceea ce este acolo sus,noi toti suntem uniti si de nedespartit! Suntem uniti si de nedespartit prin El si Vointa Sa...Si uneori reintalnirile se petrec cand ne asteptam mai putin...Chiar daca va dura ani multi sau chiar daca va dura mule secole pentru aceasta...Oare nu exista si in lumea de dincolo natura si suflete umane care poarta un corp asemanator cu cel de pe pamant,desi nu exact la fel?Sa tinem cont de faptul ca cu cat ne apropiem mai mult de Creator cu atat viata devine mai fireasca,mai naturala.Iar cei buni de pe pamant se duc mai aproape de Creator,atunci cand parasesc corpul lor de pe pamant.
Credeti ca nu se petrec reintalniri si in lumea cealalta?Si de asemenea si aici pe pamant,uneori chiar daca dupa un timp foarte indelungat,gratie faptului ca nu traim numai o singura data pe pamant.
Eu cred ca prieteniile adevarate sunt vesnice!Cu conditia sa fie adevarate...Si deci noi insine sa fim adevarati in modul nostru de a fi !

No comments: