Friday, February 04, 2011

De ce nu ma tem eu de moarte

                                      
 " Treziti-va si eliberati-va, pregatiti in voi terenul pentru zborul spre Inalt; voi, spirite umane, nu ati fost create numai pentru a zabovi in lumea de materie densa, pe care trebuie sa o folositi, dar nu sa o considerati patria voastra."
                   Din Mesajul Graalului, de Abd-ru-shin






Eu nu ma tem de moarte pentru ca stiu ca dupa moartea fizica pentru multi dintre cei ce decedeaza exista pregatita mult mai multa viata decat aici! Dar daca ar trebui sa ma tem de ceva, atunci ma tem sa-mi risipesc viata aceasta care mi-a fost data ca sa ma intorc mai matur si mai pregatit pentru viata adevarata care ne asteapta dincolo. Insa nu se ajunge la adevarata si luminoasa viata dupa moarte daca dam cu piciorul la zilele pline de binecuvantare pentru noi, care ne-au fost oferite aici pe Pamant din Iubire. Din iubire pentru transformarea noastra in spirite personale si constiente de sine! 
 Eu cred ca fiecare zi care ni se naste dinaintea ochilor nostri, e ca o zi in care mergem sa-L vedem pe Iisus propovaduind multimilor... Dar din pacate doar putini dintre noi suntem atat de deschisi sufleteste incat sa ajungem sa-I primim Cuvantul in sufletul nostru si in spiritul nostru transformandu-L in fapte. Asa cum pretindea si Iisus inca de pe atunci ca oamenii care erau atinsi de Cuvantul Sau sa se straduiasca sa-si traiasca viata conform Vointei Tatalui. 
"Aşa că, după roadele lor îi veţi cunoaşte. Nu oricine-Mi zice: „Doamne, Doamne!” va intra în Împărăţia Cerurilor, ci cel ce face voia Tatălui Meu care este în Ceruri. " 


   Si care este Voia Tatalui?
  Ce pretinde Tatal de la omul de pe Pamant? 
  Cati dintre noi sunt interesati cu adevarat sa afle raspunsul la aceste doua intrebari... Cati dintre noi sunt cu adevarat seriosi in credinta lor? 
  Si pentru ca intuim falsitatea credintei noastre, atunci ne temem de moarte... Acolo unde felul nostru real de a fi este evident si nu se mai poate ascunde sub masca credintei noastre intr-o biserica sau alta. Credinta in biserica, dar nu si in Domnul!
  Caci biserica si Domnul nu sunt unul si acelasi lucru~!
   Cine crede cu adevarat in Domnul se intereseaza de Vointa Lui si nu doar atat, ci dupa ce a recunoscut-O cauta sa I se si conformeze Ei in toate!
   Iata cum e credinta adevarata, credinta care nu numai ca alunga frica de moarte, dar aduce si bucuria plecarii dincolo spre adevarata viata, atunci cand ceasul pentru aceasta se va apropia de om!
    

No comments: