Tuesday, September 13, 2011

Este contraceptia si controlul numarului de nasteri ceva gresit?





Aceasta intrebare nu ar fi fost necesara daca oamenii ar voi sa fie infranati. Instinctul sexual al omului nu este asa cum ar trebui sa fie, ci este probabil de o suta de ori intensificat fata de cum ar fi normal. Dorinta constanta pentru activitate sexuala, atat in cadrul casatoriei cat si in afara ei, este cea care a dus la cresterea aparent necontrolata a populatiei lumii.
    Daca apetitul omului pentru activitate sexuala ar fi fost mult mai normal, atunci nu era deloc necesar sa fie introdusa nicio forma de control al numarului de nasteri sau de contraceptie. Caci abordarea acestor lucruri de catre om intr-o forma fireasca, naturala si de asemenea maturitatea spirituala a omului vor fi in mod automat o forma de contraceptie naturala si de control al numarului de nasteri.
    Atunci, omul nu va mai simti nevoia de a intretine in mod constant relatii sexuale, ci isi va adapta dorintele la ceea ce este natural si drept urmare normal pentru fiinta umana.
    Odata cu dobandirea maturitatii spirituale, omul va avea activitate sexuala numai cand este absolut necesar, caci atunci omul se va lasa condus de spirit si nu de intelect, asa cum se intampla acum. De aceea nevoia de contraceptie este determinata de instinctul nostru sexual intensificat in mod cu totul anormal. 
    Daca permitem spiritelor noastre sa preia controlul in aceasta privinta, atunci mentinerea sub control a numarului de nasteri si contraceptia vor exista de la sine, fara nevoia de a folosi nicio substanta externa. Va fi ceva natural, pentru ca vom avea activitate sexuala numai cand radiatiile naturale ale spiritelor noastre si ale corpurilor noastre o vor determina, iar procrearea, si ea, va urma aceleasi imbolduri naturale.
   Atunci activitatea sexuala se va arata prezenta numai din cand in cand, mai precis atunci cand cuplul va simti nevoia pentru schimb de vibratii si nevoia de a procrea. Activitatea sexuala va fi atunci controlata de spirit si nimic altceva decat naturalete sanatoasa va putea rezulta din ea.

" ACELA CE RAMANE SUPUS SLABICIUNILOR SALE VA FI VESNIC SCLAV, CHIAR DACA AR FI REGE! "
ABD-RU-SHIN

No comments: